SD Blog

Nieuwe website Onderhoudsbedrijf R.I.O.

 No Comments

feb02

Voor Lars Hommes van Onderhoudsbedrijf R.I.O. een website mogen maken voor z’n pasgeleden gestartte onderhoudsbedrijf. Lars repareert en installeert allerlei apparaten zoals witgoed bij mensen thuis maar ook bij bedrijven. Met zijn ‘gouden handjes’ kan hij ook onderhoudswerkzaamsheden doen aan bijvoorbeeld dakgoten of tuinen. Witgoed installatie en reparatie in de regio Bergen op Zoom? Bel Onderhoudsbedrijf R.I.O. en het wordt geregeld.

nieuwe website voor MOOK

 No Comments

aug10

Met 1234websites een mooie, strakke website mogen maken voor MOOK bouwkundig teken & adviesbureau in Raamsdonksveer. De site is nu mobiel ook prima te gebruiken. De diverse projecten die MOOK heeft opgeleverd staan mooi verdeelt in een aantal galerijen zodat de bezoeker kan zien wat de mogelijkheden zijn.

website Au Carillon

 No Comments

mrt07

Een leuke brocante winkel in Bergen op Zoom is nu ook te vinden op internet met een passende website. Het moest de voorloper worden voor een eventuele webwinkel in de toekomst. Het stuk perkament papier waaraan de naam ontleend is was ook de basis voor het logo en de website. Voor iedereen die van Brocante, vintage of gewoon mooie spulletjes en gezelligheid houd zijn zij de place to be in Bergen op Zoom en omstreken.

website Bouwkundig Bureau Oostvogels

 No Comments

feb28

Vandaag de vernieuwde website van Bouwkundig Bureau Oostvogels opgeleverd.

Bouwkundig Bureau Oostvogels is een allround bureau dat voor zowel particulieren als de zakelijke markt werkt. Of het nu gaat om een verbouwing of de nieuwbouw van een woning, kantoor of bedrijfspand, bouwkundig bureau oostvogels heeft alles in huis om tot een mooi resultaat te komen. Door een heldere aanpak en u zoveel mogelijk werk uit handen te nemen willen wij u ontzorgen

iBeacons: binnenkort ook bij u in de buurt!

 No Comments

dec21
Sinds de aankondiging van Apples iBeacon in de tweede helft van 2013 hebben met name de ‘early adopters’ kennisgemaakt met deze nieuwe standaard in locatiegebaseerde oplossingen. De recente publicaties uit buiten- en binnenland en de market push vanuit een aantal producenten zorgen er echter voor dat de term iBeacon langzaamaan gemeengoed begint te worden.
Desondanks weten veel mensen nog altijd niet wat iBeacons precies zijn en welke mogelijkheden ze creëren. Het beeld wat

Crownstones

 No Comments

dec08

Je huis ‘smart’ maken met Crownstones. Een mooie innovatief product van Nederlandse bodem. Je kunt de Crownstones onzichtbaar installeren in je bestaande wandcontactdoos. Er is ook een plug & play stekker versie. De mogelijkheden met deze Crownstones zijn divers. Zodra je in de buurt komt van een Crownstone kan deze het licht laten aangaan maar ook feller laten branden naarmate je dichterbij komt. Of als je thuis weggaat kun je al je lichten uit laten gaan

website SupSurfing.nl

 No Comments

dec01

Vandaag de nieuwe website van SupSurfingNL opgeleverd. De wens was om beter overzicht te geven aan bezoekers over Stand Up Paddle surfing en de materialen die daarvoor te verkrijgen zijn van voornamelijk Gong.

website Bridge B2B

 No Comments

dec01

Voor communicatie en marketing expert Bridge B2B een twee-talige website mogen maken in zwart-wit. Weer eens wat anders. Bridge B2B wil bedrijven helpen ‘bruggen’ te bouwen naar klanten, de media en andere doelgroepen, door een gerichte en heldere communicatie, om zo ‘Better in Business’ te worden.

website MKBCommPlatform

 No Comments

okt29

Nieuwe, frisse website mogen maken voor MKBCommPlatform. MKB CommPlatform heeft als doelstelling bedrijven te voorzien van actuele (wettelijke) informatie voor het Midden- en Kleinbedrijf.  U als werkgever heeft één zekerheid: wetgeving voor personeel is volop in beweging. Omdat wetgeving en personeel constant in beweging is, slokt het steeds meer tijd en energie op van de onderneming. Complexiteit en het juist kunnen toepassen van deze regelgeving vraagt vaak om een deskundig advies. Omdat MKB

Schiphol Airport heeft bijna 2000 beacons geplaatst

 No Comments

jul23

Schiphol Airport heeft bijna 2000 beacons geplaatst in het Terminalgebouw. Schiphol Airport is hiermee de eerste Europese luchthaven waar in alle openbare gebieden beacons aanwezig zijn. Voor de vele passagiers die jaarlijkse gebruik maken van de luchthaven, is dit geweldig nieuws. De luchthaven heeft beacons geïnstalleerd in de vertrekhallen, de lounges en pieren, de bagage reclaimhallen en in Plaza en de WTC corridor. Er kan nu allerlei relevante informatie